Doneren

Kunstvaardige dagbesteding voor volwassenen

KLIK HIER OM TE DONEREN!

Steun ons ouderinitiatief! 

Wij bieden educatieve dagbesteding aan jong- volwassenen met autisme. 

Een dagbesteding starten voor een kleine groep vergt een enorme inzet. Er moet zoveel komen: de juiste ruimte, de juiste spullen, het juiste personeel. Wij kunnen dat niet volledig uit eigen middelen betalen.

We hebben jullie hulp nodig omdat iedereen een plek verdient om zich waardevol te voelen. 

Steun ons vandaag. 
Elke cent telt mee!


Ons donatieproces is gemakkelijk en snel. Klik op ons logo en kies het bedrag. 100% van de donaties gaat rechtstreeks naar HOEK6. 

Jullie hulp maakt het verschil!Milan (18) is een lieve en zachtaardige jongen. Hij is erg slim maar kan die slimheid niet gebruiken. Moeilijkheden bij zijn geboorte in combinatie met autisme zorgen ervoor dat hij zich niet kan concentreren, erg impulsief is en voortdurend toezicht en begeleiding nodig heeft. Maar als hij zijn hersenen niet kan laten werken gaat het helemaal mis: dan gaat het spoken in zijn hoofd.  

Jacob (21) is een intelligente jongeman met autisme. Om structuur in zijn week te houden heeft hij dagbesteding nodig. Anders stopt het malen, piekeren en denken in zijn hoofd niet en kan hij niet meer slapen. Maar op de dagbesteding zijn veel jonge kinderen die veel kabaal maken. Zo is de dagbesteding voor hem erg vermoeiend. 

Bram (20) heeft autisme en last van angsten. Als hij zich overweldigd voelt, gaat hij veel praten, zoveel, dat mensen bij hem weglopen. Hij heeft een plek nodig waar ze hem begrijpen zodat hij rustig tot zichzelf kan komen. Maar een zorgboerderij of buiten werken is niks voor hem. Daar zijn te veel geuren, geluiden en onverwachte gebeurtenissen.

Samantha (24) heeft een lang traject van mislukte scholing achter de rug. Nergens lukte het. Tot overmaat van ramp werd ze ook veel gepest. Toen de diagnose autisme en HB kwam begreep zij zichzelf beter, maar op school lukte het nog steeds niet. Nu zit ze thuis zonder diploma’s, zonder vrienden en zonder werk. Terwijl ze zelf weet dat ze heel wat in haar mars heeft, voelt ze zich vergeten door de maatschappij. 


KLIK HIER OM TE DONEREN!

Deze link brengt je naar onze donatie pagina op geef.nl

Geef.nl is door HOEK6 zorgvuldig uitgekozen. Geef.nl is een donatieplatform waarbij geldt dat iedere donatie onomkeerbaar is en dus ook daadwerkelijk uitgekeerd wordt ook al is het streefbedrag (nog) niet gehaald. De FAQ van geef.nl staat hier.

Eerst contact? 

Contactpersoon voor alle vragen over sponsering, het organiseren van acties en andere vragen rondom donaties is [email protected]


Meer lezen over autisme? 

Op de site www.ingridbilardie.nl schrijft Ingrid blogs over autisme en over autisme in combinatie met hoogbegaafdheid. Ze schreef ook het boek ‘Wegwijs rondom Autisme’ dat bij de bieb, online en in de boekwinkel te verkrijgen is.
Groei

Geluk

Creatie