Deelnemers vertellen

Foto door Tara Winstead op Pexels.com

Onze deelnemers hebben een lange weg afgelegd langs scholen en dagbestedingen. Soms hebben ze lange tijd thuisgezeten zonder school. Vrienden maken is dan erg lastig, eenvoudigweg omdat je niet veel mensen ontmoet.

Dus waar andere jongeren met hun verhalen en vragen terecht kunnen bij hun vrienden staan onze jongeren vaak alleen. Aan wie moet je dan vertellen waar je trots op bent, waar je mee worstelt, wat je overwonnen hebt? En hoe kom je er achter of je ergens goed in bent, als er niemand is om je aan te spiegelen?

We kunnen niemand de kans geven zijn jeugd overnieuw te doen. Wel geven we alle deelnemers en betrokken van HOEK6 de kans om hier hun verhaal te vertellen. Wat wil je anderen over jezelf vertellen? Waar ben je bijzonder trots op? Hoe kan de wereld kinderen helpen die nu meemaken wat jij hebt meegemaakt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: